Folketingskandidat


JACOB PANTON

Næstved Kredsen


Ådalsvej 3, Vallø

4600 Køge

Telefon: 61 73 21 50

Facebook: Følg mig her

 
 

Jeg er 38 år gammel.
Jeg har 3 børn med Charlotte som er politibetjent, og 34 år gammel.
Vi har Dina på 15 år. Lily på 6 år og Charlie på 5 år.

Jeg er uddannet landmand med studentereksamen. Startede i forsvaret i 2001. Har været udsendt 5 gange. Har rang af oversergent.Kom til skade i 2012 i Afghanistan og måtte desværre efterfølgende stoppe i forsvaret.Jeg driver i dag et par virksomheder, der ansætter sårede soldater, hvor det overordnede formål er at skabe en identitet for de sårede soldater og få dem tilbage på arbejdsmarkedet.

Ved siden af livet som selvstændig er jeg kommunalpolitiker på Stevns. Jeg sidder i udvalgene AET (arbejdsmarked og erhverv) samt BUL (børn, unge og læring).
Jeg blev soldat fordi jeg ville gøre en forskel. Da jeg kom til skade og ikke længere kunne gøre en forskel for mit land, mistede jeg en stor del af mig selv.
Tilbage i 2016 modtog jeg Venstres frihedspris på Venstres landsmøde i Herning. Det inspirerede mig til at involvere mig i politik.Jeg kunne mærke, at jeg via politik opnåede følelsen af at gøre noget for mit land igen. Det gav mig min identitet tilbage.Jeg stillede op til kommunalvalget i 2017 og blev valgt ind. Kommunalpolitik er bestemt spændende, men jeg vil noget mere.Jeg vil gerne arbejde med de større rammer på tværs af kommuner. Jeg vil gerne bidrage til bedre bro mellem baglandet og folketingsgruppen. Jeg vil gerne sætte mit aftryk og gøre noget for mit land.
Jeg synes Næstved er en spændende kreds med mulighed for god dynamik og noget at tage fat på.Der er et godt og bredt udvalg af erhvervsliv, som trænger til mere fokus, og der skal fortsat arbejdes på infrastruktur og linjeføring.Det er kort sagt en kommune, der trænger til at blive mere blå. Jeg håber og tror på, jeg kan være med til at vende den til en mere liberal kommune.
Mine fokuspunkter er, erhvervslivet, arbejdsmarkedet, infrastruktur, vores unge, børnefamilier og de ældre.Jeg er klar til kamp for jer.
Mange hilsner Jacob PantonTlf. 61732150

Tilbage